Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές Προϊόντων

 

Για τις επιστροφές προϊόντων τηρούνται οι ακόλουθες διαδικασίες προκειμένου να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά επίπεδα εξυπηρέτησης προς εσάς:

 

Ελλατωματικά προϊόντα / DOA

 

Στην περίπτωση κατασκευαστικού λάθους από τις πρώτες μέρες κιόλας  χρήσης του (D.O.A. - Dead on arrival) και εφόσον το  προϊόν καλύπτεται από πολιτική DOA από τον κατασκευαστή του και πληρούνται οι εκάστοτε προϋποθέσεις, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς, στην αρχική του συσκευασία, συνοδευόμενο από το παραστατικό αγοράς. Η εταιρία μας με τη σειρά της το επιστρέφει στον κατασκευαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί και εκεί η δυσλειτουργία. Εφόσον λάβει την επιβεβαίωση DOA από τον κατασκευαστή, η εταιρία μας αντικαθιστά άμεσα το προϊόν (ή το πιστώνει, σε περίπτωση που δεν είναι πλέον διαθέσιμο). Το προϊόν επιστρέφει στην αποθήκη μας  με δικά σας μεταφορικά έξοδα.

Αφού γίνει ο απαιτούμενος έλεγχος και διαπιστωθεί ότι όντως το προϊόν σας καλύπτεται από την πολιτική του Doa από τον κατασκευαστή, σας αποστέλλουμε με δικά μας μεταφορικά έξοδα νέο προϊόν πάντα με συνεχή ενημέρωση σας από το τεχνικό μας τμήμα.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί στην πλήρη εργοστασιακή του συσκευασία συνοδευόμενο με όλα του τα παρελκόμενα και το παραστατικό αγοράς του.

 

 

Μή ελλατωματικά προϊόντα

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης με τους εξής τρόπους: 

1)
 Παραδίδοντας το/τα στην αρχική κατάσταση και συσκευασία στην αποθήκη μας (Χίου 82, Άνω Γλυφάδα, 16562 Αθήνα) προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς.
2)
 Αποστέλλοντας το/τα με δικά σας έξοδα, στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, στην αποθήκη μας (Χίου 82, Άνω Γλυφάδα, 16562 Αθήνα) εσωκλείνοντας την απόδειξη αγοράς.

 

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Τα προϊόντα γίνοντται δεκτά προς επιστροφή όταν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, στην εργοστασιακή τους συσκευασία χωρίς να υπάρχουν δείγματα παραβίασης της ταινίας ασφαλείας ή χρήσης του προϊόντος. Σε είδη κατόπιν παραγγελίας για τα οποία έχει γίνει ειδική συννενόηση για την παραγγελία τους, επιστροφές δεν γίνονται δεκτές.