Προφίλ

H εταιρεία JM Solutions ιδρύθηκε το 2006 με βασικό αντικείμενο το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακών εκτυπώσεων.

Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση του ανθρωπίνου δυναμικού μας, σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους του χώρου όπως οι: Canon, Roland, Hahnemühle, PermaJet, Drytac & Nazdar, έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Με εξειδίκευση σε τεχνολογίες εκτύπωσης Outdoor & Sign market όπως UV & ECO -SOLVENT, αλλά και GIS, CAD, Graphic Arts, Photo & Αναπαραγωγής έργων Τέχνης με μεγάλη ποικιλία σε υλικά και μέσα εκτύπωσης, η JM Solutions διακρίνεται στον κλάδο της.

Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση τόσο των μηχανημάτων εκτύπωσης αλλά και των αναλωσίμων - ανταλλακτικών τους, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη ως ο πιο έμπιστος και αποτελεσματικός συνεργάτης σας στην αναβάθμιση και εξέλιξη της επιχείρισης ή του home office σας.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση στο κομμάτι του After Sales Support η JM Solutions ως εξουσιοδοτημένο service center όλων των οίκων που αντιπροσωπεύει, είναι σε θέση να παρέχει τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση στον χώρο σας.

Τέλος, με στόχο την καλύτερη δυνατή ποιότητα εξυπηρέτησης σε όλο το δίκτυο συνεργατών αλλά και πελατών μας, και όραμα για το μέλλον, δεσμευόμαστε για την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξή μας με τον ίδιο ζήλο και πάθος της πρώτης ημέρας.