Οροι Χρησης

Συναλλαγές Εσωτερικού

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός τριών ημερών και κατόπιν συμφωνίας χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Τυχόν διαφορές μεταξύ του δείγματος που τυχόν έχει ο αγοραστής στα χέρια του και του παραδιδόμενου προϊόντος είναι αποδεκτές από τον πελάτη. Η εύλογη καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων δεν δημιουργεί δικαίωμα οποιασδήποτε απαίτησης του αγοραστή σε βάρος της Μαυρομματάκης και σια ΕΕ.

Η ακύρωση της παραγγελίας ή οποιασδήποτε αμφισβήτησης από μέρους του πελάτη σχετικά με το εμπόρευμα ή τις υπηρεσίες του παρόντος δεν γίνονται αποδεκτές μετά από 3 μέρες. Τα επί πιστώσει παραστατικά εξοφλούνται εντός 30 ημερών από την ημερ.Έκδοσης τους αλλιώς επιβαρύνονται με τους νόμιμους τόκους. Τυχόν ελαττώματα των εμπορευμάτων του παρόντος, υποχρεώνουν την εταιρεία στην αντικατάσταση τους. Χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση της για οποιαδήποτε μορφής αποζημίωση.

Τα τιμολόγια εξοφλούνται μόνο με έντυπη απόδειξη της εταιρείας. Για κάθε διαφορά που ήθελε προκύψει ανάμεσα στην εταιρεία και τον αγοραστή, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην ιδιοκτησία της εταιρείας μέχρι την εξόφλησή τους. Ο αγοραστής ρητά συνομολογεί ότι όποιος υπογράφει στη θέση του παραλήπτη για λογαριασμό του τον δεσμεύει ακόμη και χωρίς τη θέση εταιρικής σφραγίδας.

 

Ενδοκοινωτικές Συναλλαγές

Αγαπητοί συνεργάτες,

Λόγω των τελευταίων δυσμενών οικονομικών εξελίξεων στην χώρα μας και προσπαθώντας να είμαστε πάντα συνεπείς, στην εξυπηρέτηση των επαγγελματικών αναγκών σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Από αρχές Δεκέμβρη 2015 και μετά θα μπορείτε εάν και εφόσον επιθυμείτε να αγοράζετε τα προϊόντα μας και με τιμολόγιο από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την νέα μας εταιρεία. Η συναλλαγή είναι ενδοκοινοτική(εντος ευρωζώνης) Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει επιθυμώντας να μετέχετε στον νέο αυτό τρόπο συναλλαγής μεταξύ μας, να προηγηθούν τα εξής:

1.Να μας ενημερώσετε ότι επιθυμείτε να συνεργαστούμε με αυτόν τον τρόπο. Η επιλογή αυτή έχει δεσμευτικό χαρακτήρα.
2.Να εγγραφείτε, εάν δεν είστε ήδη, στο σύστημα VIES για την πραγματοποίηση ενδοκοινοτικών συναλλαγών.

Η εξόφληση των εμπορευμάτων θα γίνετε MONO: με προπληρωμή στην τράπεζα, με προπληρωμή των προϊόντων από το νέο μας e-shop με χρήση της πιστωτική σας κάρτας ή μετρητά κατά τους ισχύοντες φορολογικούς νομούς με την παράδοση αυτών στο χώρο σας.

Είμαστε στην διάθεση σας για να διευκρινίσουμε οποιαδήποτε απορία τυχόν υπάρχει και αφόρα τον νέο αυτόν τρόπο συνεργασίας που σας προτείνουμε στο τηλέφωνο της εταιρείας μας 210 9600702.

 

Ενδοκοινωτικές Συναλλαγές

Στις εκπτωτικές ενέργειες ΔΕ συμμετέχουν τα προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:
- Αυθεντικά Μελάνια Canon
- Αυθεντικά Μελάνια Epson
- Αυθεντικά Μελάνια HP
- Μελάνια OCE
- Ανταλλακτικά


Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι με την εναλλακτική αυτή λύση που σας προτείνουμε θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ανταπεξέλθουμε στις νέες ανάγκες της αγοράς όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας.

Με εκτίμηση
Ι.Μαυρομματάκης & Σια ΕΕ