Εκτυπωτες Scanner Canon

Αγαπητοί συνεργάτες

Η Canon παρουσίασε την νέα σειρά Scanner Σχεδίων CAD - L MFP με τα μοντέλα iPF770 MFP L36 και iPF670 MFP L24

Η νέα σειρά (L) έρχεται να συμπληρώσει την υπάρχουσα MFP M40 σειρά προϊόντων παρέχοντας ένα προϊόν το οποίο προσφέρει βασικές Scan to Copy δυνατότητες σε οικονομική τιμή. Πέρα από την βασική λειτουργία scan to copy το σύστημα παρέχει δυνατότητα scan to USB, scan to PC, καθώς επίσης και δυνατότητες σμίκρυνσης και μεγέθυνσης της εικόνας. Τρεις διαφορετικές επιλογές ποιότητας εκτύπωσης (Draft, Standard, Best) είναι διαθέσιμες ώστε να μπορεί να επιλέξει ο χρήστης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε εργασίας.

Σχεδιασμένα για εγκατάσταση σε σημεία όπου ο χώρος αποτελεί βασικό παράγοντα επιλογής τα iPF770 MFP L36 και iPF670 MFP L24 διαθέτουν ισχυρή και compact σχεδίαση καταλαμβάνοντας το μικρότερο δυνατόν αποτύπωμα.

Εξοπλισμένο με έναν 36 -inch σαρωτή, το iPF770 MFP L36 είναι η ιδανική αντιγραφική λύση για αρχιτεκτονικά, μηχανικά και κατασκευαστικά γραφεία με mid-to-low όγκο εκτυπωτικών αναγκών. Το iPF670 MFP L24 συνδυάζεται με έναν 24-inch scanner και σχεδιάστηκε για μικρές επιχειρήσεις στις οποίες υπάρχει ανάγκη για ένα εργαλείο το οποίο θα παρέχει δυνατότητες εύκολης σάρωσης, αντιγραφής και εκτύπωσης εγγράφων.

Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24
Canon imagePROGRAF iPF670 MFP L24
Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36
Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36

Και οι δυο μηχανές προσφέρουν εύχρηστο interface διαχείρισης το οποίο δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία από τον χρήστη στην διαχείριση εκτυπωτών/σαρωτών μεγάλου μεγέθους.

Η SingleSensor technology αποδίδει τέλεια συνοχή χρώματος και ακρίβεια εικόνας ενώ το 5–χρωμο pigment και dye σύστημα μελάνης με το αναδιατυπωμένο φάσμα χρωμάτων αποδίδει μοναδική ποιότητα εικόνας.

Σε συνεργασία με την άψογη δυνατότητα σάρωσης των L36 και L24, οι δυο συσκευές προσδίδουν στις επιχειρήσεις την δυνατότητα αύξησης της παραγωγικότητας μέσω μιας single multi-functional συσκευής η οποία επιπροσθέτως είναι εύχρηστη και προσιτή.

Σε κάθετες αγορές όπως κατασκευαστικές εταιρείες, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτεκτονικά γραφεία, δημόσιους φορείς, το MFP είναι ένα βασικό εργαλείο καθημερινής εργασίας εξαιτίας της αποδοτικότητας και της υψηλής ποιότητας σάρωσης.

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών για εύχρηστες και οικονομικές λύσεις τα νέα MFP έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αυξήσουν την αποδοτικότητα των μικρών επιχειρήσεων οι οποίες στο παρελθόν πίστευαν ότι οι δυνατότητες των συγκεκριμένων Mfp ήταν πολύπλοκες για καθημερινή χρήση και δύσχρηστες για τις ανάγκες τους.

Άλλα βασικά οφέλη τα οποία συμπεριλαμβάνονται στις καινούριες συσκευές MFP είναι η δυνατότητα scan-to-network και scan-to-USB, χωρίς την χρήση πλέον PC.

Οι δυνατότητες Scan και copy μπορούν να προσαρμοστούν από Draft έως Best ποιότητες εκτύπωσης ώστε να υποστηρίζουν από τεχνικά σχέδια έως large format poster.

Εντωμεταξύ απλές ρυθμίσεις εικόνας είναι διαθέσιμες για εκτυπώσεις από περιβάλλον CAD

Σύμφωνα με τον Matthew Faulkner,
European Marketing Manager, Wide Format Group at Canon Europe

“Πάντα θα υπάρχει ανάγκη για σάρωση και αντιγραφή σε CAD περιβάλλοντα εργασίας. Στόχος μας στην Canon είναι να καταλάβουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και τα σημεία που έχουν πρόβλημα οι πελάτες μας και να ανταποκριθούμε με αποτελεσματικές λύσεις οι οποίες θα καλύπτουν τα παραπάνω. Τα νέα μοντέλα imagePROGRAF MFP είναι ειδικά σχεδιασμένα για μικρές επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες και την ευελιξία μιας multi-function συσκευής σε συνεργασία με την εύκολη χρήση και το μικρό μέγεθος. Ευέλικτες, αποτελεσματικές και φιλικές προς τον χρήστη, οι νέες συσκευές αποδεικνύουν την δέσμευση μας να υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις με τις πιο κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους.”


iPF770/670 Large Format Printer

Το iPF770/670 προσφέρονται με user-friendly software solutions ικανά να καλύψουν οποιεσδήποτε εκτυπωτικές ανάγκες.

Direct Print & Share: Canon's cloud portal καθώς και batch printing software, σχεδόν από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.

imagePROGRAF Print Utility2: Δυνατότητα download της mobile printing εφαρμογής, imagePROGRAF Print Utility2, η οποία επιτρέπει την εκτύπωση PDF, JPEGs και PNGs με την χρήση Apple® iPad®2.

Accounting Manager: Το πρόγραμμα Accounting Manager software (PC only) παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης του κόστους εκτύπωσης.

Print Plug-in for Microsoft® Office: Παρέχει την δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλα μεγέθη εργασιών που έχουν δημιουργηθεί με Word®, Excel® or PowerPoint®.

PosterArtist Lite: Η δημιουργία αφισών είναι ευκολότερη με το πρόγραμμα PosterArtist Lite το οποίο συμπεριλαμβάνεται και δίνει την δυνατότητα
στον χρήστη να δημιουργήσει επαγγελματικές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους σε τέσσερα μόνο βήματα.


iPF670 MFP L24_Data sheet_EL_Final_LR
iPF770 MFP L36_Data sheet_EL_Final_LR